8 Kasım 2010 Pazartesi

HIRKA FİYONKLAMACA...


Malzemelerden anlaşılacağı gibi yine bir yenileme postu.Neyi yeniliyorum?el-cevap: giymediğim triko kazağım,şuursuzluğa bakın ki kazak giymeyi sevmediğimi hatta bana yakışmadığını ancak öğrendim.Bu yüzden ne kadar kazak varsa elimde cart cart kesiveriyorum ortadan,yapıyorum hırka.Kesmeden önce fotoğraflamamşım kazağımı ama bildiğin ortadan makası vuruyorum işte,peki püfü nedir derseniz bunun.Hemen kestiğim kenarlara,paça yapıştırıcısı yapıştırdım ki atmasın,atmadıda.Daha sonra içe kıvrılacak kenarlar.


Değişimi yapmak isterken ikilemde kaldım önce.Üstteki çizim kotonda gördüğüm hırkadan indiragandi,siyah bir hırkanın üzerinde siyah fiyonklar vardı,aşırı yapılabilir bişey değil mi?Birde hayalimde yakasına siyah-krem kurdeleden bir bağcık yapmayı,üzerinede siyah boyayla puanlar yapmayı canlandırdım.
Daha sonra sebebini bilmiyorum ama,ilk çizime karar verdim.Peki nasıl birşey çıktı ortaya?
Böyle....



(fiyonklar krem şifondan yapıldı)

Bütütn yenileme çalışmalarım için buraya gözatınız...

10 yorum:

gez gör arpacık dedi ki...

Harika olmuş, ellerine sağlık.

Dokuztepe dedi ki...

çokk güzel olmuş, harika, ellerine sağlık!!

edibe @ edbdesigns dedi ki...

wow! harbi super olmus ellerine saglik... sirf bundan yapmak icin ben de bir kazak alip kesecegim haha -- hic kazagim yok cunku bana da yakismiyor :P gule gule iyi gunlerde kullan arkadasim

başıyazmalıkız dedi ki...

güle güle giy canım çok cici olmuş

Kalbişeker dedi ki...

Kotonun bu sezon ürünlerinde çok fazla dıylara ilham olacak çok şey gördüm bende de..Hatta birini aldım bile..Triko üzerine şifon çok yakışıyor..Hele bu şifonlar fiyonk olduysa (: Elelrine sağlık..

insicam dedi ki...

Çok zarif olmuş, maaşallah diyorum size :) Her zaman yine nasıl farklı ve güzel tasarımlar göreceğim diyerek açıyorum blogunuzu ve yine "ben de artık şu dikiş kursuna gitme fikrimi ertelemekten vazgeçmeliyim" şeklinde cümlelerle kapatıyorum. :)Hatırlarsanız aylar aylar önce -eposta yoluyla- sizin de fikrinizi almıştım dikişle ilgili. Şimdi biraz daha yakınlaştım gibi bu fikre.Yani yakında belki ben de pratik dikişe başlayabilirim. Önerilerinizi almak isterim yine. Ve acaba sonrasında biraz başınızı ağrıtabilir miyim? :)

SİHİR dedi ki...

**lila** hand*craft* :teşekkür ederim...

Dokuztepe: çok mersi :)

edibe @ edbdesigns :haha...valla al kes çok eğlenceli oluyor.çok teşekkürler...

başıyazmalıkız: çok teşekkürler.bend eçok sevdim :)

Sevgi Sevdalısı:Kesinlikle koton tam bir diy cenneti:)tarzıda bana çok uygun her girdiğimde "ayy şu ne güzeldi aman bu ne harikaydı" diye çıkıyorum.ama eğer yapabileceğim bişeyse almaya içim el vermiyor.(cimrimiyim neyim:))

insicam: :):)mersiiii...eğer söylediğin düşünceleri oluşturabiliyorsam bloğum için aman ne mutlu oldum bilemezsin.eğer pratik dikiş dersi alma gibi bir imkanın varsa erteleme derim sana çok faydalı olucana emin olabilirsin.yardımcı olabildiğim noktaya kadar tabiki başımı ağrıtabilirsin :)

vintageduygular dedi ki...

Çok hoş çok zarif olmuş,ellerine sağlık ;)

SİHİR dedi ki...

çok mersi bende çok sevdim :)

Adsız dedi ki...

so cute! love the bows!
xoxo
My Cherry Gum

Related Posts with Thumbnails