2 Kasım 2010 Salı

KELEBEKLİ ÇANTA...

Yine kelebekler uçuşuyoor...Aslında haftalar öncesinde bitirdiğim çantalarım ancak görücüye çıkıyor.3 tane taze bitmiş çantalarım var haanııım diye direk bohçacıya bağlıyorum :)Çanta tasarlamayı,yapmayı,dikmeyi (artık ne denirse)ve dee kendi çantalarımı kullanmayı çok seviyorum diyorum hep.Ancak yaşadığım şehirde oldukça büyük malzeme eksikliği yoksulluğu çekiyorum.Netten bazı arkadaşlara danıştım sağolsunlar yönlendirme yaptılar ama bu seferde firmalar pek ilgilenmedi,bendede ısrar huyu yada minnet huyu hiçç olmadığından üstüne düşmedim.Tek yol İstanbuldaki tanıdıklara yalvarıp,malzeme sıkıntılarımı gidermelerini sağlamak olucak sanıyorum.Yada başka yol varsa bilgilendirirseniz sevinirim...Nerden geldim bu konuya,çok doluyum çünkü.Birşeyler yapmak,dikmek çok güzel ama malzeme de sıkıntı yaşamak büyük bir eziyet,bide ben aklıma eseni yapmazsam çatlarım bu yüzden her daim elimin altında bulunmasını istiyorum araç gereçlerin.Misal,çanta dikiyorum ve şu mıknatıslı çıtçıtlara ihtiyaç duyuyorum ama ı-ıh yok bu memlekette öyle bişey,düşünün istediğim renkte metal halka bile bulamıyorum o durumdayım."Yani ne zorluklar çekerek dikiyorum bu çantaları böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü " diye "acıların çantacısı sihir" olarak değiştirecem nerdeyse adımı :P ama gerçekten böyle....(burnunu çekerek uzaklaşır sihir) hadii bana acıyan bir malzemeci yokmuu? :)

Neyse bu kadar cıvıklıktan sonra fotoğraflara geçelimm...(ama ben ciddiyim) ;)



Çantaya bakarken o kahverengi bağcığı lütfen görmezden gelin taba rengi bir bağcık yada hazır deri bulamadığımdan idareten taktım bunu...Büzmeli model çantaları oldum olası severim,ilk büyük çanta çalışmam ıda bu modelde uygun gördüm.Krem rengi suni deri üzerine taba rengi suni deriden kelebekleri kesip yapıştırark bu görüntü ortaya çıktı.Dışardaki çantalardan farklı olduğu için ayrıca sadece bende olduğu için bayılarak kullanıyorum.Farklı renk kombinasyonlarınıda deneyeceğim inşallah.





Tüm çantalarımı merak mı ediyorsunuz?Burdan buyrun o halde...

Çantayı kendim için diktim ancak sihirshop'a ekleyeceğim.Siparişler açısından fikir olabilir...




6 yorum:

Modavesaire dedi ki...

ay ellerinize sağlık fikrinize de.. bayıldım buna. ben de çanta dikmek istiyorum ama bi türlü başlayamıyorum başka işlerle uğraşmaktan.. pek de yakınmışız aslında ben de çorumdayım. ben de bazen malzeme sıkıntısı çekiyorum ama samsun daha iyidir diye düşünüyorumm:)) bişey soracağım size: orada bursa kumaş pazarı var mı ?? çoruma yeni açıldıı da, merak ettim orda var mı ?? ben de bloguma kelebekli bi battaniye eklemiştim.. o da çook hoş olmuştu.. herlade haziran ayında falan bakarsanız..
sevgileer:))

kirazzade dedi ki...

Az önce bir arkadaşım sayesinde keşfettim blogu :) Ne güzel şeyler yapmışsınız. İncelemedeyim şuan geriye doğru :) Aradığınız malzemeleri size bulabilirim burada. O tür şeylerin merkezinde çalışıyorum :)

SİHİR dedi ki...

MODAVESAİRE:teşekkür ederiiim.samsun çorumdan büyük ihtimalle iyidir malzeme konusunda ama yinede yeterli olmuyor.evet bursa kumaş pazarımız var çokça alışveriş yaparız:)battaniyeye de baktım bu arada çok hoş bende kopya çekebilirim ;)

kirazzade:hoşgeldiniz bloğuma her zaman beklerim:)teşekkür ederim güzel sözler için.ayrıca malzeme işi içinde görüşelim olurmu çok memnun olurum :)

kirazzade dedi ki...

Tebi görüşelim :) Ben de dikiş dersi alıyorum. Çok merak sardım bu ara. Bakalım dikebilecek miyim birşeyler :)

Rumeysa dedi ki...

tek kelime ile ba-yıl-dım! :)
rüya gibi...

hayaline sağlık! :)

SİHİR dedi ki...

çoooook teşekkürler...hmmm güzel hayaline sağlık!!

Related Posts with Thumbnails