25 Mart 2011 Cuma

TRENCHCOAT


Bundan aylaar aylar önce bir kumaştan bahsetmiştim,dikilmeye hazır olduğunu söylemiştim taa kışın başında :)evet o kumaş bu kumaş ancak dikilebildi.



Madem önce bu foto gelmiş iğnelerden bahsetmeliyim değilmi.Aslında bu iğne projesi uzun zamandır aklımda,aklımda ama başka bir pardösüm için aklımdaydı ona niyet almıştm iğneleride.ama bahar geliyor sayılır o pardösümün kumaşı bahara fazla gelicek o yüzden gelecek sonbahara kaldı,ama ben bu iğneleri takmazsam çatlamazmıyım? çatlarımmm...
Bu yüzden bu pardösüme transfer oldular.Aslında çengelli iğne furyası bitti diyebiliriz değil mi?Ben her zamanki gibi geriden geliyorum,aslında bunu özellikle yapıyorumda diyebilirim.
Peki buna tasarımmı demeliyim?Bu tasarım işini çözemedim ben henüz.Bana kalırsa bu bir tasarım değil,birebir  biryerlerden aşırmadım ama sonuçta gördüğüm şeylerin bir esinlenmesi oldu.Kalkıp buna tasarımımm demek fazla atmak gibi geliyor bana.
Neden bu konuda bu kadar çene sallıyorum derseniz, yani bu aklımı hep kurcalayan birşey.Ya anlamını bilmeden herşeye kullanılıyor bu tasarım lafı yada insanlar kolayca kendilerine bu sıfatı uygun görebiliyorlar,ne bileyim ben yapamıyorum...



Corciklerimm sizi seviyorum :)


Yine kış başında leopar modası baş göstermişti,bende aklıma koymuştum bu trençkotumun kollarını böyle yapıcaktım.Önceleri çok tereddüt ettim acaba fazlamı kaçar diye ama şimdi seviyorum.Bilirsiniz leopar fazlaca feminen görünürya,Allahtan üzerimde öyle durmadı.

Seviyorum yavv bu trençkotu :)

6 yorum:

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

leopar detayına bayıldım.güle güle giy.fazla falan kaçmamış tam 12'den vurmuşsun:)

Rumeysa dedi ki...

ama güzel olmuş ya, çok güzel taşımışsın..:)

SEVGİ dedi ki...

trençkota bayıldım arkadaşım.Yaptıklarınızı görünce keşke ben de dikiş yapabilseydim diyorum.Böyle bir şeyi mağaazalarda çok yüksek fiyata alıyoruz.Leopar detayı müthiş olmuş.zerafet katmış.ama çengelli iğneler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :)ellerinize sağlık.

SEVGİ dedi ki...

Bu arada boydan fotoğrafa bakarken aklıma geldi.acaba kemerin iki kenarına da çok ince şeriter halinde leopar deseni koysanız nasıl olurdu?Sdece bir fikir

SİHİR dedi ki...

Nabrut Ve Biz:şuan bende öyle düşünüyorum,ortaya çıkmadan önce biraz mesafeliydim kendisine :)

Rumeysa:dimi taşıyana bakacaksın aslında :):):)

SEVGİ:çok teşekkürlerr,dikiş dikmek bütçeye büyük fayda sağlıyor gerçekten :)

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuş ya.yeteneğini kıskandım canım :) dikiş dikmeye ne zaman başlanıdız?

Related Posts with Thumbnails