28 Mayıs 2013 Salı

MODEL ARAYIŞI...

Facebook ta gezinirken Kayra nın sayfası gözme çarptı şöyle bir inceleyeyim dedim daha önce detaylıca bakmamıştım,bakarken bir kaç güzel modelle karşılaştım tabii hemen ampuller yandı kafada.Önceden takip edenler biliyorlar beni çokça pardösü modeli diker paylaşırdım buradan son 2 yıldır dikmiyorum biliyorsunuz.Ama son postumda bahsettiğim gibi dikiş makinesi almam sonucunda sahalara geri dönüyorum artık.Eskisi kadar sık olamayacak tabi paylaşımlarım,bizim afacan yüzünden ama kafamda dikmek istediğim şeyler cirit atıyor bile.Dikmek istediğim pardösülerde model anlamında eskiye göre büyük farklılıklar var.Önceden bel oturtması olan eteklere doğru açılan modeller,daha süslü daha ayrıntılı pardösüler dikiyor ve bundan hoşlanıyordum ama şimdilerde nerde bol ve düz bişey var benim gözüm onda.Sanırım hayat şartlarının değişmesi beni buna itti :) Küçük bir çocukla,o eşarbı bu pardösüye uydur,yok onun altına bu etek olmaz bu ayakkabı olmaz angaryaları içime resmen fenalıklar getiriyor bu yüzdendir ki düz fakat şık,tek başınada hoş duran parçalara gidiyor gözüm gönlüm.Kayradan da gözüme ilişenler bunlar oldu.



Evlenmeden önce pantolon,tunik hiç kullanmazdım ama şimdi erkek akrabaların yanında pantolon ve bol tunikler kurtarıcı niteliğinde benim için,bu iki modelde çok hoş değil mi?Kot kumaş olması çok hoş bir hava vermiş,evde kot dikmek tercih ettiğim bir şey değil ama  akıcı gömleklik bir kumaştan buna benzer bir modeli uygulamayı istiyorum.Yeleğin boyu daha uzun olursa daha kullanışlı olur tabi.





Sevdiğim bir modelde bu oldu oldukça sade ama kumaşı münasebetiyle gayet şık duruyor.Üstelik dikimide çok basit.Bir kaç yıl öncesine bakarsak tesettürde çeşitliliğin çoğalması bende dahil hepimizin hoşuna giden bi gelişme oldu.Ancak son zamanlarda iş sanki çığrından çıkmış gibi geliyor bana ben modellere bakarken inannın başım dönüyor ve bu çok "fazlalık" "abartı" "süs" "ayrıntı" beni boğuyor resmen sanırım bundan dolayı sadelik ve "düz"lük ilk aradığım özellik oldu kıyafetlerde artık.



Buda bolluğuyla gönlümü fethetti diyebilirim.
Yeni yazılarda görüşmek üzere sevgiler...




3 yorum:

Unknown dedi ki...

Bloguna tekrar dönmene çok çok çok sevindim önceden blogum yoktu ama seni takip ediyordum evli değildin ozamanlar diye biliyordum sanırım yeni evliliğin. Allah' ım mutluluğunuzu daim etsin birde bebeğin olmuş he adına çok sevindim daha sık paylaşımlarını bekliyor olacağım :) ben daha anne olmadan bol şeyler tercih ediyorum şanslısın ki salaş dökümlü kıyafetler moda :) Allah'a emanet olun :)

Nalan Şeremet Babal dedi ki...

Sonunda hoşgeldin canım :) Ben seni önceden beri takip ediyordum. Post'ların kaybolunca çok üzülenlerdenim... Samsun'daki sahafın yerini de bana sen tarif etmiştin. Sayende çok istediğim Burda dergisini orada buldum... Merakla bekliyorum yeni çalışmalarını.. Miniği öp benim için :)

SİHİR dedi ki...

büşra CAN:teşekkür ederim inannın döndüğüme bende çok sevindim özlemişim :)takip edildiğimi bilmek mutlu ediyor beni,sizde Allaha emanet olun inşallah...

Nalan Şeremet Babal:hoşbulduuum,aa ne güzel yardımcı olabildiğime çok sevindim,güzel sözlere çok teşekkür ederim,sevgiler...

Related Posts with Thumbnails