15 Aralık 2009 Salı

YENİ ÇANTAM(by SİHİR)

Yine yeni yeniden yoğun bir dikiş maratonu beni bekliyor.Değişik tunikler pardesüler çıkıcak yine inşallah.Yorgunluğun yanındaki tek tesellim dikeceğim şeylerin sıradan olmayacak olması bu beni çokça motive ediyor.Fazla uçukta değiller ama birçok tesettür modelinden farklı olacaklar.İnşallah bittikleri günü görür buradada paylaşabilirim:)Hafiften maymun iştahlı olduğum için sürekli aynı şeyi yapmaktan hoşlanmıyorum bu yüzden arada kendime nefes aldırıyorum.Farklı şeylere yöneliyorum dikişten sıkılan ruhum bir kendine geliyor motive oluyor falan.Yine bir nefes molasında(dün gece)bir türlü hayata geçiremediğim çanta yapma fikrimi ele aldım dahada bırakmadım.Koton da gezerken iki çanta görmüştüm hem çok hoşlardı hemde aşırı yapılasıydılar,yani benden sende yapabilirsin sende yapabilirsin diye bağırıyorlardı.E bende kayıtsız kalamadım tabi bu kadar ısrara.Bunlar Kotondaki çantalar.



Gri olana yakın bir şeyler yaptım bende.Şimdi çantanın hikayesi şöyle aslında,geçen yıl kahverengi bir çanta almam gerekiyordu ayakkabı ve pardösüme uygun olarak ama gönlüme göre bir şey bulamamıştım uzun süre. Bir gün normalde hiçte girmediğim bir mağazaya girdim çantalara baktım.Bir kahverengi çanta uzatmış başını bana bakıyor aldım elime inceliyorum.Aslında hiç alacağım bir çanta tipi yok tipini gözüm tutmadı yani.Ama bazen benim böyle aklım gözüm örtülüverir bir şeyler alırken hiç tarzım olmayan şeyleri almış olabilirim.Yine öyle bi zamana denk gelmiş olacakki ben bu çantayı aldım.Aman Allahım ben birkaç gün sonra dışarı bir çıktım ki her 10 kişinin 3 ünde bu çantadan kızılay dağıtmış sanki.Sokaklara düşmüş çantanın modeli.Yani takamadan elimde patladı çanta.Velhasıl-ı kelam en azından şimdi takabileceğim bir çantam var artık:)inşallah kombinlenmiş haldede çekeceğim fotoğrafını.









5 yorum:

dakikadanonce dedi ki...

Herkeste olan bir şeyi kullanmayı yada giymeyi hiç sevmem bende hele de çok beğenerek aldıysam kahrolurum diyebilirim. Çantanın son hali çok güzel olmuş canımcım ellerine sağlık. ben senin bloğu ciğerci kedisi gibi seyrediyorum ve her baktığıma bunuda yapıcam diyorum ama nerde.... hele kız kardeşine yaptığın kelebekli pardesü var ya resmen bittim ben ona yaa. ah ah keşke yakın olsaydık yaa

SİHİR dedi ki...

çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için utandırıyorsun beni:)Eğer dikişle ilgileniyorsan bu konuda yardımcı olabilirim çeklinmeden sorabilirsin.

MEHMET AKİF dedi ki...

harika şeyler yapmıssın samsuna gelince görme istiyorum... birde samsunda bana da öğretirsen çooook sevinirim... Ş.öZmn

SİHİR dedi ki...

sen gel canımm ben hepsini öğretirim sana :):)

TurboDreams dedi ki...

çantalarına bayıldım çok şık ve sevimliler..ellerine sağlık

Related Posts with Thumbnails